Velkommen til Flora U40

Så kjekt at du fant turen inn hit til oss!

Flora U40er eit tilbod næringslivet lenge har etterspurt – vi treng meir som gjer det attraktivt for målgruppa å flytte til Florø og omeng. Er du under 40 år, jobbar eller bur (eller begge deler) i Florø og omeng er du hjerteleg velkommen til å bli med oss! 

Vi starta opp før sommaren 2023 med ein workshop på Vesle Kinn. Der kom det så mange kjekke folk, og vi fekk verkeleg eit svar på at dette er noko målgruppa saknar. På workshopen fekk vi kartlagt kva de ønsker nettverket skal finne på framover. Deretter arrangerte vi ein lavterskel volleyball-kveld på Sørstrand, etterfulgt av politisk debatt og vaffel & valvake. 

– Det har vore veldig givande å starte opp Flora U40! No jobbar ressursgruppa hardt for å finne på fleire kjekke arrangement, både faglege og sosiale. Heng med oss vidare, fortel prosjektkoordinator Alexandria.

Dele saka?

Kontakt

Alexandria Følsvik

Tif: 947 90 309

E-post: florau40@aksello.no

Flora U40 er eit prosjekt eigd av Aksello